Skoči na sadržaj

O nama

Održavanje i čišćenje zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostali mestima u Srbiji po dogovoru sa selektovanim radnim osobljem i maksimalnom iskrenošću u razgovoru i dogovoru.Sinhronizacija rada sa profesionalim upravnicima zgrada i njihova kompletna zamena po ovlašćenju u smislu 100% usluge i 100% zadovoljnih klijenata.Specijalističko čišćenje,dezinfekcija,dezinsekcija i deratizacija podruma,ulaza,hodnika,liftova i tavana zgrada od strane sertifikovanih ddd tehnologa.Održavanje zgrade od strane higijeničara i higijeničarki sa minimum 5 godina radnog iskustva u radnoj branši.Kontrolor rada usluga.Sazivanje sastanka stanara,pomoć starijim osobama,briga o stanarima,briga o domaćim životinjama i kućnim ljubimcima stanara.Pozovite tu smo.Za sve.
Održavanje zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Sređivanje dvorišta,organizovanje selidbi,čišćenje ulaza podruma i tavana,razgovor sa stanarima oko funkcionalnosti svih delova zgrade,stručne konsultacije,pomoć oko izvođača radova,dezinsekcija,deratizacija,dezinfekcija ulaza,stepenika,podruma,tavana,dvorišta.Iskrena pomoć za sve stanare sa bilo kakvim problemima u vezi stanova i zgrada u Beogradu i Novom Sadu na licu mesta.Preko 5000+ Klijenata garancija su kvaliteta našeg rada od 2012 e godine do danas.

O nama

Sajt OdrzavanjeZgrade.com namenjen prezentaciji naših usluga održavanja zgrada,lokala i ustanova sa kompletnim čišćenjem,deratizacijom,dezinsekcijom i dezinfekcijom podruma,hodnika,ulaza kao i liftova i tavana i dvorišta u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala OdrzavanjeZgrade.com 064-101-76-87   Održavanje zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Sređivanje dvorišta,organizovanje selidbi,čišćenje ulaza podruma… Pročitaj više »O nama

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button